Čačak 09. i 10. septembar 2017 - Veliko FINALE (klik za više informacija)

Čačansko drift finale - zaigrajmo visoko-oktanski  Moravac
 
Zaigraće klipovi, pobesneće oktani, a adrenalin skočiti u crveno polje obrtomera na stazi Autoprevoza u Konjevićima kod Čačka 9. i 10. septembra u velikom finalu ovogodišnje drift sezone.  
 
 
Da li ste spremni? Ako niste, možda je krajnje vreme da se uozbiljite i spremite se za oktanski koktel na našem omiljenom i najdražem sastajalištu u gradu kraj Morave.
Zaigraće klipovi, pobesneće oktani, a adrenalin skočiti u crveno polje obrtomera na stazi Autoprevoza u Konjevićima kod Čačka 9. i 10. septemra u velikom finalu drift sezone.  
 
U subotu nas očekuje uzbudljiva borba za tron SDC šampionata ako pogledamo na  tabelu, i sportsku računicu, odmah smo spremni da se kladimo na optimizam najboljih srpskih vozača. Biće to sasvim sigurno do kraja neizvesno i napeto drift finale. Upredo sa driftom u subotu program će upotpuniti Styling izložba i promocije nekoliko Auto i moto klubova,  Drift trajk show, hostese i druga iznenađenja a omogućene su i tribine. Ulaz za posetioce je od 12h a cena karte iznosi 400 dinara.
Nedelja je rezervisana za "Day of Champions", međunarodni drift šampionat u kome će svoja koplja ukrstiti preko 30 domaćih i stranih vozača. Održaće se i Tuning Styling takmičenje (izbor za top 20 vozila ), Drift trajk show, mnoštvo hostesa i monogobrojna druga iznenađenja i ovom prilikom omogućene su i tribine . Ulaz za posetioce u nedelju je od 11h a cena karte je 400 dinara.
Da li smo dovoljno rekli? Svakako da nismo, jer ništa Vam od navedenog neće puno značiti dok ne dođete u Konjeviće.
Upozoravamo vas zato da ćete se na stazi Autoprevoza zaraziti oktanskim virusom. Terapija nije neophodna, a ono što će vas nadalje snaći meriće se željom za posetom svim narednim drifterskim seansama. Zato budite spokojni. Drift se uvlači pod kožu i postaje deo vašeg načina života. Vidimo se na crti najuzbudljivijeg događaja u sezoni.

Prijave se vrše za svaku trku pojedinačno. Pre trke potrebno je popuniti formular prijave, kako bi prijava bila važeća. Prijavu možete popuniti na linku PRIJAVA ZA VOZAČE...NAJAVA DOGAĐAJA